1 maart 2021

Rijksvastgoedbedrijf huurt ca. 3.000 m² v.v.o. in SQM Offices te Schiphol-Rijk

Time Equities heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 3.000 m² v.v.o. kantoorruimte in het ‘SQM Offices’, gelegen op de Beechavenue 54-100 te Schiphol-Rijk.

Het gebouw bevindt zich op de kantorenlocatie Schiphol-Rijk, ook wel bekend als Richport. Het betreft een internationale campus achtige kantoorlocatie, met veel ruimte voor groen.

Het ‘SQM Offices’ kantoorgebouw bestaat in totaal uit ca. 11.000 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over twee vleugels. De RVB zal de gehele rechtervleugel huren. Er is nog ca. 5.500 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, gelegen in de linkervleugel.

Het kantoorgebouw zal gerenoveerd worden met voorzieningen volgens het SQM Offices concept en zal in het tweede kwartaal van 2021 opgeleverd worden. Bij de renovatie zullen diverse algemene voorzieningen worden gerealiseerd, zoals een SQM foodmarket, algemene en moderne vergaderfaciliteiten en een ontspanningsruimte.

Time Equities, wereldwijd actief op het gebied van vastgoedbeleggingen, ontwikkelingen en asset- & property management, heeft het kantoorgebouw eind 2020 gekocht. Sinds 2016 is Time Equities ook operationeel in Nederland met de aankoop van 36 kantoren met een totale oppervlakte van ca. 180.000 m².

JLL trad, samen met BNP Paribas Real Estate, op namens verhuurder Time Equities bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met het RVB.