Nieuws


oktober 9, 2019

Rijssenbeek Advocaten heeft per 1 oktober 2020 de huurovereenkomst langdurig verlengd.


Time Equities heeft voor wat betreft het kantoorgebouw aan de Velperweg 35 te Arnhem overeenstemming bereikt met Rijssenbeek Advocaten voor een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor 935 m2 kantoorruimte en 19 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein. Intern zal het gehuurde een upgrade krijgen zodat het nog meer een verzorgde en aantrekkelijke uitstraling krijgt passend bij deze tijd. Het pand heeft goede uitvalsmogelijkheden qua snelwegen en bevindt zich in een door groen omgeven ruime setting.

 

 

september 5, 2019

Acto Informatisering verlengt huurovereenkomst kantoor in Amersfoort


Time Equities heeft in het kantoorgebouw aan de Amsterdamseweg 51 a/b te Amersfoort overeenstemming bereikt met Acto Informatisering voor een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor 1908 m² kantoorruimte en 43 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein.  

augustus 7, 2019

Propertunity verkoopt 13 gebouwen


Propertunity NL heeft een portefeuille van 13 gebouwen verkocht aan Time Equities Inc (TEI).  

juni 17, 2019

Time Equities koopt kantoorcomplex in Zaltbommel


De Amerikaanse vastgoedbelegger Time Equities heeft 4 kantoorgebouwen aan de Hogeweg te Zaltbommel gekocht van DW Partners / Whitewood.  

mei 22, 2019

Interview Vastgoed Visie


Het Amerikaanse Time Equities Inc. (TEI) is al meer dan 50 jaar actief met vastgoed- beleggingen, ontwikkelingen en met asset- & propertymanagement. TEI heeft inmiddels een eigen portefeuille opgebouwd van meer dan 2,5 miljoen m2 aan vastgoed.  

april 10, 2019

PsyQ kiest voor vernieuwde Rietveld Offices


Het kantoorgebouw aan de Rietveld 55-57 in Apeldoorn verwelkomt vanaf juli PsyQ als nieuwe huurder. PsyQ sloot onlangs een nieuwe huurovereenkomst af met verhuurder Time Equities, voor circa 550 m² kantoorruimte. PsyQ is een landelijk opererend netwerk en samenwerkingsverband van verschillende ggz- instellingen. PsyQ biedt specialistische, vooruitstrevende behandelingen voor de meest voorkomende psychische problemen.  

maart 27, 2019

Regus en Time Equities versterken samenwerking


Regus en het Amerikaanse Time Equities sluiten een overeenkomst voor twee nieuwe huurcontracten van in totaal 3191 m² voor centers in Rijswijk en Apeldoorn.  

maart 26, 2019

Reclassering verlengt huurovereenkomst


Reclassering Nederland heeft haar huurovereenkomst verlengd voor het kantoor te Breda.  

januari 23, 2019

Van Braak Accountants verlengt en breidt uit in Tiel


Time Equities heeft voor het kantoorgebouw aan de Laan van Westroijen 6 te Tiel overeenstemming bereikt met Van Braak Accountants voor een langjarige verlenging en uitbreiding van de huurovereenkomst voor 845 m2 kantoorruimte.

januari 7, 2019

Verlenging Interfisc en nieuwe huurtransactie Van der Toon in Voorburg


Interfisc heeft de huurovereenkomst voor 1211 m² kantoorruimte en 21 parkeerplaatsen bij Station Voorburg langjarig verlengd.