Nieuws


januari 14, 2020

UWV sluit huurovereenkomst af met Time Equities voor 3.090 m2 aan het Rietveld 59, Apeldoorn


UWV heeft met Time Equities, een huurovereenkomst afgesloten voor 3.090 m2 in gebouw C van Rietveld Offices, inclusief 50 parkeerplaatsen.

UWV zal in de zomer van 2020 een nieuwe vestiging openen in het kantoorgebouw aan het Rietveld 59 in Apeldoorn. Het kantoor wordt momenteel volledig gerenoveerd en krijgt een moderne make-over, waardoor de kantoorruimtes een frisse look en feel krijgen. De huurder en verhuurder zullen het gebouw de komende maanden gezamenlijk verduurzamen naar energielabel A.

GEA Process Engineering Nederland B.V. heeft per 1 januari 2020 de huurovereenkomst langdurig verlengd met Time Equities


Voor het kantoorgebouw aan de Munsterstraat 5 te Deventer is overeenstemming bereikt met GEA Process Engineering Nederland (onderdeel van internationale GEA Group) en Time Equities voor een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor 1.575 m2 kantoorruimte en 30 parkeerplaatsen op het bijbehorende eigen parkeerterrein.

Intern zal het gehuurde een energie upgrade krijgen zodat het nog meer aansluit bij de duurzame gedachte van huurder en verhuurder. Het pand heeft goede uitvalsmogelijkheden qua snelwegen (A1) en bevindt zich in een omgeving welke ruim en groen is opgezet.

november 4, 2019

Ormco B.V. gaat een langjarige huurovereenkomst aan met Time Equities voor 2.783m2 aan de Amsterdamseweg 51 A/B, Amersfoort


Ormco B.V.  gaat een langjarige huurovereenkomst aan voor 2.783m2 aan de Amsterdamseweg 51 A/B, Amersfoort

Time Equities heeft in het kantoorgebouw aan de Amsterdamseweg 51 A/B te Amersfoort overeenstemming bereikt met Ormco om 2.783 m2 (1ste, 2de en 3de  verdieping) en 80 parkeerplaatsen te huren op het bijbehorende parkeerterrein.
Ormco en Time Equities gaan hierbij een langjarige overeenkomst met elkaar aan.  Het pand aan de Amsterdamseweg 51 A/B wordt daarbij intern volledig gerenoveerd naar de wensen van Ormco, heeft energielabel A en een centrale ligging.

Daarbij hebben Ormco en Time Equities de huurovereenkomst voor 2.482m2 aan de Basicweg 20 te Amersfoort verlengd. Ormco zal het gehuurde hoofdzakelijk gebruiken voor logistieke doeleinde.

 

 

 

 

Time Equities verhuurt 2000 m2 aan bedrijfscateraar Vitam aan de Burgemeester Burgerslaan 40 in Rosmalen.


Vitam gaat per 1-01-2020 een langjarige overeenkomst aan met Time Equities. Vitam betrekt het markante kantoorverzamelgebouw aan de Burgemeester Burgerslaan 40 in Rosmalen . Mede dankzij een mooie samenwerking tussen Mike Hoffman van HRS Bedrijfsmakelaars en CBRE Nederland die gezamenlijk verhuurder John Schepens van Time Equities, Inc. hebben geadviseerd.

oktober 9, 2019

Rijssenbeek Advocaten heeft per 1 oktober 2020 de huurovereenkomst langdurig verlengd.


 

Time Equities heeft voor wat betreft het kantoorgebouw aan de Velperweg 35 te Arnhem overeenstemming bereikt met Rijssenbeek Advocaten voor een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor 935 m2 kantoorruimte en 19 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein. Intern zal het gehuurde een upgrade krijgen zodat het nog meer een verzorgde en aantrekkelijke uitstraling krijgt passend bij deze tijd. Het pand heeft goede uitvalsmogelijkheden qua snelwegen en bevindt zich in een door groen omgeven ruime setting.

 

 

september 5, 2019

Acto Informatisering verlengt huurovereenkomst kantoor in Amersfoort


Time Equities heeft in het kantoorgebouw aan de Amsterdamseweg 51 a/b te Amersfoort overeenstemming bereikt met Acto Informatisering voor een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor 1908 m² kantoorruimte en 43 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein.  

augustus 7, 2019

Propertunity verkoopt 13 gebouwen


Propertunity NL heeft een portefeuille van 13 gebouwen verkocht aan Time Equities Inc (TEI).  

juni 17, 2019

Time Equities koopt kantoorcomplex in Zaltbommel


De Amerikaanse vastgoedbelegger Time Equities heeft 4 kantoorgebouwen aan de Hogeweg te Zaltbommel gekocht van DW Partners / Whitewood.  

mei 22, 2019

Interview Vastgoed Visie


Het Amerikaanse Time Equities Inc. (TEI) is al meer dan 50 jaar actief met vastgoed- beleggingen, ontwikkelingen en met asset- & propertymanagement. TEI heeft inmiddels een eigen portefeuille opgebouwd van meer dan 2,5 miljoen m2 aan vastgoed.  

april 10, 2019

PsyQ kiest voor vernieuwde Rietveld Offices


Het kantoorgebouw aan de Rietveld 55-57 in Apeldoorn verwelkomt vanaf juli PsyQ als nieuwe huurder. PsyQ sloot onlangs een nieuwe huurovereenkomst af met verhuurder Time Equities, voor circa 550 m² kantoorruimte. PsyQ is een landelijk opererend netwerk en samenwerkingsverband van verschillende ggz- instellingen. PsyQ biedt specialistische, vooruitstrevende behandelingen voor de meest voorkomende psychische problemen.