27 september 2021

Time Equities verhuurt kantoorruimte in SQM Voorburg aan RBM en Advando

Time Equities verwelkomt RBM en Advando als nieuwe huurders van SQM Voorburg, gelegen aan het Stationsplein 4-6. Op de vijfde verdieping van het kantoorgebouw huurt Advando ca. 325 m² en RBM ca. 90 m².

SQM Voorburg bevindt zich midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh. SQM Voorburg is een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan) en biedt vele luxe faciliteiten aan die de huurders een unieke kantoorbeleving geven.

Over RBM Real Estate

RBM Real Estate is een onafhankelijke vastgoedadviseur op het gebied van commercieel vastgoed. RBM heeft haar deuren in 2021 geopend na jarenlange ervaring bij toonaangevende (internationale) vastgoedadviseurs. Met een uitgebreide en actuele marktkennis biedt RBM een persoonlijke en betrokken aanpak bij vastgoedvraagstukken binnen de regio Haaglanden.

Over Advando

Advando biedt als partner in Project Control doelgerichte adviezen, oplossingen en professionals. De oprichters van Advando zijn vanaf 2011 toegewijd aan het behalen van duurzame resultaten door middel van kennisborging en hoogwaardige planning en scheduling. Advando werkt inmiddels voor wereldspelers in Energy en Oil & Gas en werkt naar één doel toe: zero delay.