4 augustus 2022

Time Equities sluit huurovereenkomst af met Keolis in Deventer

Keolis heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Time Equities aan de Staverenstraat 15-17 in Deventer.  

Openbaar vervoerbedrijf Keolis huurt ca. 1.800 m² in het voormalige kantoorcampus van Wolters Kluwer. Het kantorencomplex bestaat uit drie kantoorgebouwen van ca. 14.000 m² waarvan Keolis in Gebouw B gehuisvest wordt. 

Gebouw B is recent gerenoveerd en verduurzaamd door Time Equities volgens het nieuwe succesvolle SQM Offices concept. De locatie in Deventer past goed bij de strategische huisvesting doelstellingen van Keolis. Met deze transactie is Gebouw B bijna volledig verhuurd. 

Time Equities is tijdens de transactie geadviseerd door CBRE Zwolle en huurder Keolis werd vertegenwoordigd door RWRES. 

 

Over SQM Offices 

 

Het SQM concept van Time Equities kent een aantal elementen die terug te vinden zijn in alle SQM Offices. Naast dat de kantoren flexibel zijn in te richten, zijn ook verschillende contractvormen mogelijk: deel verhuur, flexibele contracten, turn-key etc. Van start-up tot corporate, voor elke fase biedt SQM een passende oplossing. 

Ook zijn de ruimtes in te richten naar wens van de gebruiker en zijn geschikt voor meerdere bestemmingen. Of er nu veel of weinig werknemers op kantoor zijn, de werkplekken zijn zo in te delen dat er altijd plek is voor iedereen. Daarnaast wordt er ook voorzien in lounge en relax ruimtes waar werknemers tot rust kunnen

komen en kunnen genieten van een kop koffie. Tot slot krijgen alle kantoren een moderne en duurzame uitstraling waarbij gebruik wordt gemaakt van veel lichtinval en duurzame materialen.

Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl