11 januari 2022

Time Equities sluit nieuwe huurovereenkomst met Technogym in Capelle aan den IJssel

Time Equities heeft met Technogym een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een bedrijfspand aan de Ligusterbaan 2 in Capelle aan den IJssel.

Technogym is een Italiaanse fabrikant van fitnessapparatuur. Het bedrijf is op dit moment gevestigd aan de Essenbaan 65 in Capelle aan den IJssel, eveneens een pand uit de portfolio van Time Equities. Echter is deze ruimte niet meer toereikend om de groei van Technogym in de Benelux te faciliteren. Daarom zullen zij vanaf juli 2022 haar intrek nemen als single tenant in het bedrijfspand van 1.356 m² aan de Ligusterbaan. Het pand zal van binnen verbouwd worden naar een uitgebreide showroom op de begane grond met op de bovenste twee verdiepingen kantoorruimte. Tevens zullen er 30 parkeerplekken op het terrein beschikbaar zijn.

Technogym

50 miljoen mensen in de wereld trainen dagelijks met apparatuur van het in 1983 opgerichte Technogym, waarmee het de wereldwijde expert is op het gebied van lichaamsbeweging. Of het nu gaat om fitness, gezondheid of sport. In meer dan 100 landen over de hele wereld heeft het bedrijf gezond leven door middel van beweging naar huishoudens en sportscholen gebracht.

Technogym is tijdens deze transactie bijgestaan door 1530 Real Estate.