09 september 2021

Time Equities verhuurt ca 1.631 m² kantoorruimte aan Menken Orlando in SQM Voorburg

Menken Orlando zal als nieuwe huurder aan het Stationsplein 4-6, ca. 1.631 m² aan kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen huren. Het gehuurde maakt onderdeel uit van SQM Voorburg en zal volledig turn-key worden opgeleverd aan Menken Orlando.

Menken Orlando is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve foodconcepten voor retail en foodservice klanten binnen Europa. De focus op innovatie gaat goed samen met het concept van SQM Offices waarin een inspirerende werkomgeving centraal staat.

“Wij kijken er naar uit om onze medewerkers in SQM Voorburg een fijne moderne werkplek te bieden, op een uitstekend bereikbare locatie in een leuke omgeving.”
– Robert Menken, Managing Director en Co-owner van Menken Orlando.

Time Equities is begeleid door COG Makelaars en huurder is begeleid door Tijssen en Vos.  

SQM VOORBURG

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich SQM Voorburg. Dat het kantoorgebouw op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6, recht tegenover het NS-station Voorburg

Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl