20 juni 2022

Time Equities ondertekent twee overeenkomsten met IWG

Time Equities heeft twee overeenkomsten ondertekend met IWG. De transacties betreffen een langjarige uitbreiding in SQM Rijswijk en een langjarige overeenkomst in SQM Deventer.

IWG, aanbieder van flexwerk oplossingen, huurt sinds 2019 in totaal 1.351 m² vvo in SQM Rijswijk. Gezien de succesvolle samenwerking met IWG is een uitbreiding van 806 m² vvo tot stand gekomen voor deze locatie. De overeenkomst zal per  1 augustus 2022 ingaan waarbij de uitbreiding volledig door IWG gerenoveerd zal worden.

Tevens is er tussen IWG en Time Equities een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor SQM Deventer van in totaal 1.122 m² vvo. Het gehuurde zal in de stijl van het moderne SQM concept opgeleverd worden aan IWG.

Met deze overeenkomsten wordt de samenwerking tussen Time Equities en IWG langjarig bestendigd.

Over SQM Offices

Het SQM concept van Time Equities kent een aantal elementen die terug te vinden zijn in alle SQM Offices. Naast dat de kantoren flexibel zijn in te richten, zijn ook verschillende contractvormen mogelijk: deel verhuur, flexibele contracten, turn-key etc. Van start-up tot corporate, voor elke fase biedt SQM een passende oplossing.

Ook zijn de ruimtes in te richten naar wens van de gebruiker en zijn geschikt voor meerdere bestemmingen. Of er nu veel of weinig werknemers op kantoor zijn, de werkplekken zijn zo in te delen dat er altijd plek is voor iedereen. Daarnaast wordt er ook voorzien in lounge ruimtes waar werknemers tot rust kunnen

komen en kunnen genieten van een kop koffie. Tot slot krijgen alle kantoren een moderne en duurzame uitstraling waarbij gebruik wordt gemaakt van veel lichtinval en duurzame materialen.

Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl