13 december 2021

Time Equities verlengt huurovereenkomst met Alten Nederland in Capelle aan den IJssel

Time Equities heeft met Alten Nederland de huurovereenkomst voor de huur van het bedrijfspand aan de Fascinatio Boulevard 582 in Capelle aan den IJssel langjarig verlengd.

Alten Nederland is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en engineering. De huurovereenkomst betreft de tweede, derde en vierde verdieping met een totale oppervlakte van 1.872 m² en 45 parkeerplekken. Het totale gebouw heeft een omvang van circa 3.386 m² en is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A16. De andere huurder in het pand is Ballast Nedam.

Alten Nederland

Alten is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen Alten. Het bedrijf zet haar specialistische kennis ook in op het gebied van IT, een belangrijke sector in Nederland. Kwaliteit en betrouwbaarheid, innovaties op het gebied van Big Data en Internet of Things, het zijn zaken waarin Alten een actieve rol speelt met toonaangevende partners om zo de digitale economie van Nederland te versterken.