4 november 2021

Time Equities verhuurt 816 m² aan P1 in SQM Voorburg

Time Equities heeft in het moderne SQM Voorburg 816 m² kantoorruimte verhuurd aan P1, dat onderdeel uitmaakt van Q-Park. Door deze transactie is SQM nu volledig verhuurd. Met het succesvolle SQM Offices concept wist Time Equities binnen 9 maanden 6.000 m² leegstand te verhuren. De moderne SQM locaties bieden flexibiliteit en toegang tot vele luxe faciliteiten.

Q-PARK EN P1

Q-Park biedt al meer dan 20 jaar kwalitatieve parkeerfaciliteiten op toplocaties. Met meer dan 40 miljoen jaarlijkse bezoekers, is Q-Park een belangrijke partij in de parkeerwereld in binnen- en buitenland. P1 biedt als onderdeel van Q-Park zowel on- als off street parkeerdienstverlening als totaalpakket. Door te blijven innoveren en te luisteren naar de wensen van parkeerder en opdrachtgever, biedt het bedrijf gebruiksvriendelijke oplossingen voor de ruim 120 parkeerlocaties die momenteel onder haar hoede zijn. Met haar decennia lange ervaring is P1 een begrip in de Nederlandse parkeerwereld.

SQM VOORBURG

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich SQM VOORBURG. Dat het kantoorgebouw op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6 te Voorburg, recht tegenover het NS-station Voorburg. Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl