7 juli 2021

Santova verlengt huurovereenkomst met SQM Offices Schiphol-Rijk

Santova Logistics heeft haar huurovereenkomst met SQM Offices Schiphol-Rijk meerjarig verlengd. Het logistieke dienstverleningsbedrijf huurt ca. 400 m2 in het SQM Offices gebouw aan de Boeingavenue 50, wat zich bevindt op het bedrijvenpark RichPort grenzend aan Luchthaven Schiphol.

Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit 5.063 m2 v.v.o. verdeeld over vijf verdiepingen en is onderdeel van het SQM Offices concept. Het gebouw biedt haar huurders naast een geschikte werkruimte ook nog faciliteiten als een koffiecorner, gratis gebruik van meeting faciliteiten, sportvoorziening en een bioscoopzaal t.b.v. meetings of dergelijke activiteiten.

Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl

 

Over SQM Offices

Het SQM concept van Time Equities kent een aantal elementen die terug te vinden zijn in alle SQM Offices. Naast dat de kantoren flexibel zijn in te richten, zijn ook verschillende contractvormen mogelijk: deel verhuur, flexibele contracten, turn-key etc.
Van start-up tot corporate, voor elke fase biedt SQM een passende oplossing. Ook zijn de ruimtes in te richten naar wens van de gebruiker en zijn geschikt voor meerdere bestemmingen. Of er nu veel of weinig werknemers op kantoor zijn, de werkplekken zijn zo in te delen dat er altijd plek is voor iedereen. Ook wordt er voorzien in lounge en relax ruimtes waar werknemers tot rust kunnen komen en kunnen genieten van een kop koffie. Tot slot krijgen alle kantoren een moderne en duurzame uitstraling waarbij gebruik wordt gemaakt van veel lichtinval en duurzame materialen.

Over Santova Logistics

Santova Logistics werkt wereldwijd met een team van specialisten om de meest efficie╠łnte vervoersoplossingen te vinden. Er zijn veel belangrijke strategische allianties met vervoerders en partners ontwikkeld om ervoor te zorgen dat Santova de meest concurrerende tarieven in de branche kan bieden, inclusief capaciteitsgaranties. De medewerkers zijn ervaren en hebben de vereiste kennis om elke klant een persoonlijke en hoogwaardige kwaliteit en service te bieden die nodig is gedurende het gehele verzendproces. Import, export, cross-trade en projectlading: Santova Logistics biedt een compleet logistieke oplossing.