2 juli 2021

Star Apple huurt kantoorruimte in SQM VOORBURG.

Het SQM Offices gebouw in Voorburg mag een nieuwe huurder verwelkomen. In het gebouw op het Stationsplein met zichtlocatie aan de A12 neemt Star Apple haar intrek. Spring Real Estate heeft SQM Offices begeleid bij de verhuur. 

Star Apple uit Den Haag huurt ca. 1.050 m² aan kantoorruimte. Star Apple is een IT-consultancy recruitment bureau dat IT-specialisten begeleidt bij het vinden van nieuwe uitdagingen en deze koppelt aan ambitieuze bedrijven. SQM VOORBURG zal met haar luxe faciliteiten een goede aanvulling vormen op het waarmaken van de missie van Star Apple. 

“Elke dag zoeken wij vanuit StarApple naar nieuw talent: mensen die wij helpen het beste uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om interne collega’s of kandidaten voor onze klanten, wij worden blij als we talent kunnen helpen groeien. Keuze is voor SQM Stationsplein gevallen omdat we hierin een goede partner hebben gevonden waarin we onze visie kunnen projecteren in ons pand.” aldus Ceyhan Unal, Partner bij Star Apple.

 

SQM VOORBURG 

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich SQM VOORBURG. Dat het kantoorgebouw op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6 te Voorburg, recht tegenover het NS-station Voorburg. 

Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl 

 

Over SQM Offices

Het SQM concept van Time Equities kent een aantal elementen die terug te vinden zijn in alle SQM Offices. Naast dat de kantoren flexibel zijn in te richten, zijn ook verschillende contractvormen mogelijk: deel verhuur, flexibele contracten, turn-key etc. Van start-up tot corporate, voor elke fase biedt SQM een passende oplossing. Ook zijn de ruimtes in te richten naar wens van de gebruiker en zijn geschikt voor meerdere bestemmingen. Of er nu veel of weinig werknemers op kantoor zijn, de werkplekken zijn zo in te delen dat er altijd plek is voor iedereen. Ook wordt er voorzien in lounge en relax ruimtes waar werknemers tot rust kunnen komen en kunnen genieten van een kop koffie. Tot slot krijgen alle kantoren een moderne en duurzame uitstraling waarbij gebruik wordt gemaakt van veel lichtinval en duurzame materialen.