16 juli 2021

Time Equities sluit drie nieuwe huurcontracten af

Time Equities heeft de afgelopen periode drie nieuwe huurcontracten afgesloten voor verschillende huurders.

Op het Rietveld 57 in Apeldoorn zal psychologenpraktijk Mentaal Beter circa 365 m² aan kantoorruimte gaan huren. Het kantoor ligt centraal gelegen en op loopafstand van winkelcentrum Omnisport Center.

Verzuimbegeleiding Richting is de nieuwste huurder van het kantoorgebouw aan de Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein. De verhuur van ca. 360 m² is in samenwerking met Ans de Wijn tot stand gekomen.

In De Meern gaat KOOS, specialist in jeugdhulp, ca. 270 m² kantoorruimte huren. Op een mooie locatie kan nieuwe ruimte kan optimaal benut worden om specialistische jeugdhulp aan te bieden. Ook deze verhuurovereenkomst is in samenwerking met Ans de Wijn tot stand gekomen.

Naast het afsluiten van nieuwe huurovereenkomsten heeft Time Equities de huurovereenkomsten van Open Web IT en Ballast Nedam meerjarig verlengd. Softwarebedrijf Open Web IT huurt ca. 360 m² kantoorruimte aan de Nevelgaarde 20-35 te Nieuwegein, een prominente zichtlocatie nabij de Rijksweg A2.

Bouw- en ontwikkelingsbedrijf Ballast Nedam huurt kantoorruimte van ca. 1.500 m² aan de Fascinatio Boulevard 582 in Capelle aan den IJssel. De verlenging van de huurovereenkomst van Ballast Nedam heeft in samenwerking met CBRE plaatsgevonden.

Over Time Equities

Time Equities, Inc. (TEI) is al meer dan 50 jaar actief met vastgoed beleggingen, ontwikkelingen en het asset- & propertymanagement. Over de hele wereld heeft TEI inmiddels een eigen portefeuille opgebouwd van meer dan 2,5 miljoen m² aan vastgoed. In deze portefeuille zitten onder andere 3.000 appartementen, logistiek vastgoed, winkels en kantoren. Inmiddels is TEI actief in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en de Britse Virgin Islands. Sinds 2016 is TEI ook actief in Nederland geworden met de aankoop van 39 kantoren met een totale oppervlakte van ± 160.000m². In Nederland blijft TEI actief op zoek om hun portefeuille uit te breiden.