22 maart 2021

CleanProfs huurt 500 m² in SQM Voorburg

Time Equities heeft het kantoorgebouw aan het Stationsplein 4 in Voorburg voor een deel verhuurd aan afvalcontainer-reiniger CleanProfs. Het bedrijf gaat per 1 april 500 m² kantoorruimte huren. Het kantorencomplex SQM Offices in Voorburg is totaal circa 8.900 m² groot en is eigendom van Time Equities.

Over SQM Voorburg

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich SQM VOORBURG. Dat het kantoorgebouw op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6 te Voorburg, recht tegenover het NS-station Voorburg.

Over CleanProfs

CleanProfs is als grootste afvalcontainer-reiniger van Nederland de specialist in afvalcontainer-hygiëne en reinigen van GFT-, Rest-, Plastic en DUO- afvalcontainers, zonder gebruik van chemicaliën en met eigen, natuurfris bronwater.