18 november 2020

Time Equities verhuurt Stationsplein 6 in Voorburg volgens SQM concept aan Eteck

Time Equities heeft het kantoorgebouw aan het Stationsplein 6 in Voorburg langjarig verhuurd aan Eteck Energie, leverancier van duurzame warmte. Het casco kantoor zal gerenoveerd worden met voorzieningen volgens het SQM Offices concept. De gehuurde oppervlakte bedraagt 1.182 m² en bestaat uit de begane grond en eerste verdieping plus 30 parkeerplaatsen.

Bij de renovatie van het entreegebied op de begane grond zullen diverse algemene voorzieningen worden gerealiseerd. Zo komen er algemene en moderne vergaderfaciliteiten, een koffiebar ofwel een Grab & Go en met ontspanningsfaciliteiten. Het entreegebied van het linker- en rechterbouwdeel zullen in dezelfde ‘look-and-feel’ worden uitgevoerd. Buiten het kantoor zal Time Equities tevens voor gemeenschappelijke voorzieningen op het voorplein zorgen.

SQM Voorburg

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich ‘SQM VOORBURG’. Dat het object op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6 te Voorburg, recht tegenover het NS-station Voorburg.

De huurder is bij deze transactie bijgestaan door makelaar Cushman & Wakefield.