6 april 2021

Word jij de nieuwe Management Assistent(e) bij Time Equities?

Ben jij graag bezig met van alles, bewaar je het overzicht en heb jij een voldaan gevoel als je aan het einde van de dag alles goed hebt geregeld? Heb je affiniteit met vastgoed of lijkt je het leuk om je daarin te ontwikkelen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Time Equities zoeken wij een ervaren Management Assistent(e) die het leuk vindt om het asset management team te ondersteunen, voor hen te plannen en te organiseren.

Je weet hoe het is om een in een dynamische organisatie te werken en snel te schakelen. Ook vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en tegelijkertijd goed binnen een team kan werken. Je communiceert makkelijk en weet daarmee mensen te enthousiasmeren en te stimuleren.

Wat wij zoeken

Je kan goed samenwerken en bent iemand die het overzicht kan bewaren en proactief handelt. Je laat je niet snel van je stuk brengen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau (met 2 tot 4 jaar werkervaring) en bent ervaren in de verschillende facetten van management ondersteuning. Je hebt aantoonbare ervaring met notuleren, opstellen van contractstukken en het maken van presentaties. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je ook in staat om in het Engels te communiceren. Ervaring en affiniteit met vastgoedorganisaties i.c.m. het opstellen van huurovereenkomsten en financiële rapportages is een pré.

Wat jij kan

Je bent enthousiast, georganiseerd, pragmatisch, stressbestendig en resultaatgericht. Je staat stevig in je schoenen en kan goed samenwerken en je brengt een flinke dosis positieve energie mee naar de werkvloer. Daarnaast denk jij graag mee met ons en laat je dit ook horen.

Wat jij krijgt van ons

Voor deze parttimefunctie bieden wij jou een passend salaris, laptop en telefoon van de zaak, 28 vakantiedagen (op fulltime basis) bij een energiek groeiend bedrijf met een top werksfeer, leuke teamactiviteiten en nog leukere collega’s.

Zie jij het helemaal zitten om ons team te versterken en ben jij de geschikte kandidaat? Stuur dan je cv en motivatie naar jschepens@timeequities.com en wie weet mogen wij jou snel onze nieuwste aanwinst noemen.